Ga naar de inhoud

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalization (zoekmachineoptimalisatie). Voor ons is het de kunst van het optimaliseren van jouw website om zo hoog mogelijk in de gratis resultaten van Google te komen. Gaan we samen regelen!

Zoekwoordenonderzoek

Het begint allemaal met de juiste woorden én het online zoekgedrag van jouw doelgroep. Samen ontdekken we welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw business. Van populaire trends tot specifieke zoekwoorden, wij willen precies weten waar jouw doelgroep online naar zoekt.

Contentoptimalisatie

Google houdt van gestructureerde, relevante content. Wij zorgen er daarom voor dat alles logisch met elkaar samenhangt: van de homepage tot de dienstenpagina en de meest gestelde vragen van de bezoeker. Wij gaan aan de slag met alle factoren die bijdragen aan de zoekmachinevriendelijkheid van jouw website.

Bloggen

Blogs zijn een onmisbaar onderdeel van jouw online marketingstrategie. En een effectieve manier om jouw positie op Google te verbeteren. Tijd om pen en papier erbij te pakken. Google waardeert kwalitatieve en informatieve blogs, dus we gaan voor blogs die aansluiten op het zoekgedrag en de behoefte van jouw doelgroep.

Klaar om kennis te maken?

online branding | Signa Agency

De keuze is nu aan jou

Kennismaken