Ga naar de inhoud

Online branding

Wij geloven dat mooie ideeën online de wereld ingeschoten moeten worden. Verrassend en authentiek, maar vooral consistent. Het creëren van een sterke online merkbeleving met een duidelijk verhaal is wel echt hard werken. Maar no worries: samen gaan we dat regelen. Wij zijn jouw creatieve marketeer en proactieve projectmanager ineen. 

Merkstrategie

Bekend worden vereist strategie. Een duidelijk verhaal waarmee jouw merk niet inwisselbaar is, maar boven de markt uitstijgt.

Met de juiste strategische keuzes en een sterk merkverhaal geven we jouw merk karakter. En heb je precies scherp wie jouw ideale doelgroep is, wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe je die positie in de markt gaan innemen. Alles wat nodig is om jouw merk te connecten met jouw doelgroep.

Positionering

Wie ben je, wat doe je en voor wie doe je dat? Allemaal vragen die je scherp moet hebben om je positionering te bepalen. Samen gaan wij voor een ijzersterk en helder verhaal met een online branding waarmee je online de aandacht trekt, autoriteit opbouwt en groeit.

mobiele units

Online huisstijl

Voor de juiste uitstraling van jouw merk sluiten wij de online huisstijl volledig aan op de gekozen strategie en positionering. Zo geven we jouw merk digitaal en offline een gezicht. Een visuele identiteit die wij vastleggen in jouw eigen online brandbook. De nieuwe basis voor alle toekomstige marketingactiviteiten.

In jouw eigen online brandbook vind je:

  • een heldere omschrijving van jouw doelgroep
  • een brand new logo
  • keuzes in kleuren en typografie
  • een pay-off, die jouw online branding versterkt. 

Klaar om kennis te maken?

online branding | Signa Agency

De keuze is nu aan jou

Kennismaken