Ga naar de inhoud

Een online aanpak op social media, SEO en advertising

Methorst Zuigtechniek is dé specialist in zuig- en blaastechniek. Althans, dat vinden wij natuurlijk. Tijd om dit ook online duidelijk te maken. Dat vroeg om een gecombineerde aanpak op social media, SEO en advertising.

Klant

Methorst Zuigtechniek

Methorst zuigtechniek

SEO

Zandblazen, zandzuigen, dakgrind verwijderen en kruipruimtes uitgraven. Zomaar even een greep uit de diensten en pagina’s van Methorst Zuigtechniek. Je kunt het al raden: genoeg om over naar huis te schrijven. En dat allemaal met een uitgedachte SEO-strategie waarin we alle online content op elkaar uitlijnen: van de FAQ en de dienstenpagina’s tot aan de projecten en de blogs met extra tekst en uitleg. 

Social media

Alle ballen op de LinkedIn-bedrijfspagina. Methorst zuigtechniek is door de jaren heen namelijk een interessante partner geworden voor toonaangevende bedrijven in de bouw-, civiele-, industriële- en energiesector, maar ook voor overheden, verenigingen en particulieren. En dat is nou precies de doelgroep die we via hun bedrijfspagina willen bereiken. De ene week met updates over gave projecten. De andere week met een inhoudelijk blog. 

Advertising

Wij geloven vooral in het samenspel van SEO, socialmediakanalen en online vindbaarheid op Google. Zo word je online gevonden op de onderwerpen waar jij expert op wil zijn en waar jouw doelgroep vragen over heeft. En dat is exact waar we op inzetten met de advertentiestrategie van Methorst. Met een doelgroep die zich grotendeels op Google bevindt, draaien wij meerdere advertentiecampagnes naast elkaar om het verkeer naar de website te verhogen. 

methorst
Methorst Zuigtechniek

Klaar om kennis te maken?

Meer inspiratie nodig?

Van internationaal naar nationaal succes

Mobiele Units

Een merk dat een rode loper verdient

Insure Marine Underwriting

Geen Swiffer maar NIMBUS

NIMBUS

De keuze is nu aan jou

Kennismaken