Ga naar de inhoud

Een inspirerend merk met een menselijke touch

Althans, dat is het eindresultaat. Hiervoor was een complete rebranding nodig. Met nieuwe website. En campagnes die dit nieuwe merk de lucht in schieten.

Klant

Junez Jobs

Begrijpen

Hoe je je als recruitmentbureau onderscheidt in deze digitale wereld? Nou, door het tegenovergestelde te doen: focussen op de menselijke relatie. Conclusie: het oude merk moest volledig op de schop en opnieuw de wereld in.

Bedenken

Een merk dat focust op het menselijk aspect. Dat vraagt om een branding en een positionering die boekdelen spreekt. De leus ‘De recruitmentpartner waar sterke relaties ontstaan’ zegt toch alles?

Waarmaken

Van de kleuren, het logo en de merklancering tot aan de nieuwe website en de buitenreclame. We fixed it. Een mentaliteit die perfect past bij deze club. Gewoon doen.

“Een investering waar je zóveel voor terugkrijgt. Dit bracht ons echt naar het volgende level. Wat een gaaf traject en wat een energie, wij zijn enorm trots op het resultaat!”

Merkstrategie Visual branding Webdesign & development Grafische vormgeving Social media Advertising Chef content Copywriting Fotografie Videografie

Merkstrategie Visual branding Webdesign & development Grafische vormgeving Social media Advertising Chef content Copywriting Fotografie Videografie

Naamsbekendheidcampagne

Bepakt en wel vlogen we door Culemborg voor de naamsbekendheidscampagne. Je zou denken: ouderwets flyeren. Maar nee, vandaag de dag zijn de mogelijkheden eindeloos om digitaal en offline tegelijkertijd te combineren.

En wat dacht je van deze video? Een klantbezoek bij KCD, daar moesten wij bij zijn!

Afspelen. Afspelen. Afspelen. Afspelen. Afspelen. Pauzeren. Pauzeren. Pauzeren. Pauzeren. Pauzeren.

Meer inspiratie nodig?

Een karakter én gezicht voor BCH

Businessclub de Heuvelrug

Hoe je online een RS6 verkoopt

Ros Automotive

Geen Swiffer maar NIMBUS

NIMBUS

De keuze is nu aan jou

Ik wil kennismaken