Ga naar de inhoud

Campagnes

Personeel werven, een nieuwe doelgroep aanboren of de promotie van jouw merk. Dit vereist een campagne met duidelijke doelstellingen en een strakke klantreis. Wij zijn jouw creatieve marketingstrateeg en proactieve projectmanager ineen.

1. Digitaal

Wij laten jouw merk opvallen en groeien in het digitale woud. En we doen whatever it takes: conversiegerichte landingspagina’s, overtuigende e-mails en e-books die verrassen. Passend bij de doelstellingen van jouw bedrijf, zoals omzetgroei of merkbekendheid.

2. Social media

Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, YouTube. Wij spelen deze kanalen uit voor jou, zodat je volgers opbouwt, de aandacht trekt en jouw campagnes de lucht in gaan.

3. Advertising

Auto’s verkopen, nieuwe wijnen showen aan de markt of een zoektocht naar nieuwe medewerkers. Wij adverteren op de socials en via Google, zodat jij nog meer publiek krijgt.

4. TV, radio en podcast

Nationale bekendheid. Of slimme regionale inzet. Met beeld en geluid zorg je dat mensen écht over je gaan praten en jouw merk leren kennen. Wij weten welk kanaal nodig is om jouw verhaal de wereld in te te schieten.

5. Buitenreclame

Billboards, abri’s en graffiti. Wij weten wat nodig is om jouw merk in de spotlights te zetten. Van de planning en de budgettering tot aan de uitvoering op de vetste locaties. Jouw doelgroep gaat jouw merk leren kennen.

6. Events

Er komt een dik jubileum aan. Of je bent van plan om een groot event te rocken. Wat je dan moet doen? S!GNA bellen. Zonder ons geen feestje en zeker geen goede marketing.

Wil jij ook opvallen en groeien?

Dan laten wij ons graag uitdagen. Wij weten wat nodig is om jouw merk en bedrijf in de spotlights te zetten. Door vanuit een strategische invalshoek creatief te verrassen.

De keuze is nu aan jou

Ik wil kennismaken